Menu Sluiten

zie ook

Goods to Give

De vzw Goods to Give (G2G) herverdeelt non-foodoverschotten naar armoede-organisaties in België.

Zorgzaam Beerse

De campagne geeft burgers de kans om op de hoogte te blijven en mee na te denken

Trooper

Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren.

Spellebel

Spellebel is een speel-o-theek. Dit is een plaats waar men speelgoed uitleent, net zoals een bibliotheek dat met boeken doet. Leden van De Watertoren en houders van een UiT-pas betalen slechts 5 euro per jaar.

O.O.O.C. 't KRUISPUNT

Tel: +32 14 75 17 10 Bisschopslaan 82 2340 Beerse

UiT in Beerse

Met zoveel verschillende partners kan het aanbod niet anders dan ruim en divers zijn.

Digidak

Heb je hulp nodig met je computer of smartphone? Of wil je de eerste stappen zetten in de digitale wereld, maar weet je niet hoe te beginnen? Of wil je je vaardigheden opfrissen en/of aanscherpen? Hier kan je terecht met al je vragen, eventueel inschrijvingen voor cursussen die je wil volgen, enz.

Rap op Stap

Mensen met een laag inkomen, een kleine uitkering, een verhoogde tegemoetkoming of mensen in schuldbemiddeling. Deze mensen kunnen van een korting genieten om op vakantie of uitstap te gaan.

UITPAS als kortingskaart

Voor sommige mensen is de UiTPAS niet alleen een spaarkaart, maar ook een kortingskaart. Je krijgt dan 80 % korting als je deelneemt aan een UiTPAS activiteit in Beerse