Menu Sluiten

Diepbedroefd melden wij jullie het overlijden van één van onze vaste vrijwilligers Antonia Willemsen.

 

Antonia was een vrijwilligster van bijna het eerste uur, zij was in De Watertoren het vaste en vertrouwde aanspreekpunt voor alles en iedereen gedurende vele jaren.

Iets meer dan 19 jaar zat zij op haar vertrouwde plekje in onze ontmoeting en had steeds een babbeltje klaar voor iedereen die er nood aan had.

 

Antonia was niet enkel vrijwilligster in hart en nieren maar Antonia was een stukje Watertoren en De Watertoren was ook een stukje Antonia.

  

Het verlies is enorm groot voor iedereen en zeer zeker voor haar familie en naasten en bij deze wensen wij hen dan ook heel veel sterkte en onze oprechte deelneming.

 

Op zaterdag 15 en woensdag 19 oktober zal er in onze ontmoeting een boek liggen, een boek waarin jullie allemaal jullie laatste woorden tegen Antonia kunnen zeggen. Eender wat, een leuke anekdote, een ervaring, een woord van steun aan de familie. Ik noem het een boek en geen rouwregister aangezien Antonia altijd een stukje Watertoren zal blijven!

 Hou rekening met elkaar en wacht dan ook rustig en geduldig Uw beurt af bij een warme kop koffie of thee.  

 

Het zou ons en de familie goed doen als een deel vrijwilligers aanwezig zou zijn op de uitvaart op donderdag 20 oktober in de kerk van Sint-Lambertus, Kerkplein3 te Beerse.

 

Link naar uitvaartzorg Sneyders: https://www.ingedachten.be/overlijdensberichten/overlijden-detail/12-10-2022/antonia-willemsen

 

Met bedroefde groet

Namens het bestuur